Pirtsakin taloushallinnon ammattilainen

P+ñiviE(1)

Päivi on koulutukseltaan yo-merkonomi. Hänellä oli oma tilitoimisto v. 2000 – 2010. Hän on työskennellyt useissa yrityksissä erilaisissa toimistotehtävissä ja mm. palkanlaskennassa. Päivillä on kokemusta useista eri taloushallinnon sovelluksista.

Päivi on myös käytettävissä vuokratyövoimana yrityksesi taloushallinnon tarpeisiin.

Pirtsakki tarjoaa yrityksellesi nykyaikaisen palvelun Pro Coutor -ohjelmiston kautta.

Sähköposti: paivie.pirtsakki@gmail.com

Pirtsakin nettisivut: www.pirtsakki.com

Mainokset

Yrittäjyysvalmennus

Hankkeessa järjestetään loka-joulukuun aikana valmennusta yrittäjyyteen liittyvistä teemoista. Valmennuspäivien tarkemmat kuvaukset alla. Voit osallistua joko yhteen tai useampaan päivään. Tervetuloa mukaan!

yrittäjyysvalmennus syksy 2017 valmis

Asiakkuus ja asiakkuuksien- hallinta valmennuspäivän (26.10.2017) aikana paneudutaan asiakaskunnan rakenteeseen ja suunnitellaan sitä, millä perusteilla asiakkaita halutaan tulevaisuudessa houkutella palveluiden piiriin. Lisäksi rakennetaan asiakasprofiilit omalle yritykselle sekä tarkastellaan asiakkaille tarjottavia palveluita Business Model Canvas- työkalun avulla.

Tervetuloa 16.11. hauskaan koulutuspäivään. Teemoina myynti ja markkinointi joita ei käsitellä tylsän teoreettisesti vaan pirtsakan käytännöllisesti. Päivän aikana murskaamme iloisesti teemoihin liittyviä myyttejä kuten: markkinointi on mainos lehdessä ja myyjää kiinnostaa vain raha. Ensimmäinen askel menestykseen on saapua paikalle!

Yrittäjyydessä työhyvinvointi on kaiken tekemisen perusta ja tätä käsitellään 14.12.2017.  Työssä jaksamista tarkastellaan itsensä johtamisen näkökulmasta. Itsensä johtamisessa on keskeistä löytää omaa toimintaa parhaiten tukevat työkalut ja toimintatavat oman arjen sujumiseen ja ajankäytön suunnitteluun. Tässä koulutuspäivässä rakennetaan jokaiselle osallistujalle oma hyvinvoinnin vuosisuunnitelma, joiden pohjalta tutkitaan millainen, työkulttuuri tukee hyvinvointia.

Päivi hoitaa mm. yhdistysten kirjanpitoasioita

P+ñiviJ

Olen Päivi Jalkanen, suonenjokelainen taloushallinnon osaaja. Hoidan osuuskunnan laskutuksen, palkkalaskennan ja laskujen maksamisen. Teen yhdistyksesi/yrityksesi kirjanpidon.

Olen apunasi arjen askareissa (ikkunanpesu, ruuanlaitto, siivous, asioilla käynti, ulkoilu, puutarhatyöt, varamummi).

Sähköposti: paivij.pirtsakki@gmail.com

Pirtsakin nettisivut: www.pirtsakki.com

Pirtsakin ompelijalta sujuu niin korjausompelu kuin mittatilaustyöt

Paula(1)

Olen Paula Savinoff ja olen tehnyt ompelutöitä vuodesta 1978, jolloin aloitin Suonenjoen Turon miestenpukutehtaalla. Vuodesta 1995 olen pyörittänyt korjausompelimoa Kuopiossa. Tällä hetkellä minulla on ompelimo Kuopion Sokoksella jossa teen korjausompelua yksityisille asiakkaille sekä monien Kuopiolaisten yritysten muutosompelut.

 

Pirtsakin kautta tarjoan nyt ompelupalvelujani myös Suonenjoella aina maanantaisin, klo 9-16. Korjausompelun lisäksi voin ottaa vastaan myös mittatilausompelutöitä.

Sähköposti: paula.pirtsakki@gmail.com

Pirtsakin nettisivut: www.pirtsakki.com

Tyyne auttaa arjen askareissa

Tyyne(2)

Olen Tyyne Hämäläinen, ammatiltani laitoshuoltaja. Osaamis- alueeseeni kuuluvat erilaiset siivouskohteet sairaalamaailmasta kotisiivoukseen. Voisin myös olla apunasi erilaisissa tehtävissä, kuten piha/puutarhatyöt, puusavotat, lasten kaitsemiset, vanhusten auttamiset erilaisissa arjen askareissa, luonto ja sen tarjoamat virkistys/kalastus/sienestys/marjastusreissut muunmuassa.

 Voit kysyä lisää, ollaan yhteyksissä.

 Sähköposti: tyyne.pirtsakki@gmail.com

Pirtsakin nettisivut: www.pirtsakki.com

Hannele, ihminen lähellä ihmistä

Hannele

Hannele on iso, mutta ystävällinen. Rakastaa kanssakäymistä kaikenlaisten ihmisten parissa. On siistinyt paikkoja siellä, täällä ja vähän muuallakin. Henkilökohtaisena avustajana toimiminen onnistuu myös. Lasten jo lennettyä pesästä iltatyötkin luonnistuvat.

Sähköposti: hannele.pirtsakki@gmail.com

Pirtsakin nettisivut: www.pirtsakki.com

Pirtsakin moniosaaja Kirsi

Kirsi
Monipuolista osaamista tarjolla!
Koulutukseltani olen merkonomi, media-assistentti ja vaatetuspuolen muotoilija.
Palveluvalikoimaani kuuluu erilaiset ompelutyöt aina puvustussuunnittelusta vaatteiden korjausompeluun. Yrityksille pystyn tarjoamaan asiakaspalvelu-tuurauksia sekä myynti- ja edustuspalveluja.
Luonteeltani olen rauhallinen, iloinen, toimelias ja työssäni luotettava sekä tarkka. Vahvuuksiini kuuluu myös erittäin hyvä puhuttu englannin kielen taito ja vahva atk:n hallinta sekä ohjelmistojen, Internetin että sosiaalisen median osalta. Olen aikaansaava tehopakkaus, jolla hihat heiluu ja ja hymy on herkässä!
Sähköposti: kirsi.pirtsakki@gmail.com
Pirtsakin nettisivut: www.pirtsakki.com

Pirtsakin mökkitalkkari

Viljo

Olen Viljo Herranen. Perheeseen kuuluu vaimo ja kolme lasta, joista nuorin asuu kotona.

Toimenkuvaani Pirtsakissa kuuluu talonmies ja kiinteistöhoitopalvelut. Pensaiden- ja nurmikonleikkuut, mökki – ja kotitalkkaripalvelut. Kaikenlaiset askareet, mitä kotitalouksissa tulee eteen. Asioinnit asiakkaiden kanssa, esim. pankki ja kauppa-asiat. Polttopuunteko, rännien putsaukset, viemärin hajulukkojen avaukset, hanojen ja vesikalusteiden huollot, liputukset sopimuksen mukaan, palovaroittimien tarkastukset, kulutusmittareiden lukemiset. Talvella lumityöt käsityökaluilla, hiekoitukset, rappusten ja muiden reittien kunnossapito.

Sähköposti: viljo.pirtsakki@gmail.com

Pirtsakin nettisivut: www.pirtsakki.com

Antero Jetsu, Pirtsakin suutari

Antero
Olen rautalampilainen suutari. Minulta hoituvat kaikenlaiset kenkien korjaustyöt kantalapuista vetoketjujen ompeluun,sivupaikoista takavuorien liimaukseen. Myös kumiteräsaappaiden varren sovitus/ompelu onnistuu.

Aukioloajat: Suonenjoella töiden vastaanotto ja luovutus tiistaisin klo 11-17 osoitteessa Herralantie 1B/Pirtsakki Osuuskunta.

Rautalammilla liike avoinna keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-17 osoitteessa Tallivirrantie 4/Kokkatoiminta.

Sähköposti: antero.pirtsakki@gmail.com

Puhelin: 0400 598729

Pirtsakin nettisivut: www.pirtsakki.com

Kosken Tuike Osk.

Hanke on mukana auttamassa jo toisen osuuskunnan toiminnan käynnistämisessä alueelle. Kerkonkosken kyläkauppa jatkaa toimintaansa osuuskuntamuotoisena. Osuuskunnan perustamispaperit kirjoitettiin maaliskuun lopussa ja kauppa avasi ovensa vapun päivänä. Kauppa jatkaa toimintaansa samalla nimellä kuin ennenkin eli Kosken Puotipiikana. Avajaispäivä oli varsin vilkas ja päivän aikana kävijöitä oli parisen sataa henkeä.

Kauppa on auki toukokuussa maanantaista perjantaihin klo.10-17 ja lauantaisin klo.10-15. Kesäaukioloajat astuvat voimaan kesäkuun alussa, jolloin kaupan aukioloajat pitenevät ja kauppa on auki myös sunnuntaisin.

Osuuskunnan perustaneet Eeva Huttunen ja Tuija Jäntti päätyivät osuuskuntaa yritysmuotona, koska sen aloituskustannukset ovat osakeyhtiötä pienempiä. He kokivat osuuskunnan myös joustavammaksi yritysmuodoksi. Kuka tietää vaikka Kosken Tuike Osuuskunnasta muodostuisi muidenkin palveluiden tarjoaja Kerkonkosken kylälle? 🙂