Pirtsakin ompelijalta sujuu niin korjausompelu kuin mittatilaustyöt

Paula(1)

Olen Paula Savinoff ja olen tehnyt ompelutöitä vuodesta 1978, jolloin aloitin Suonenjoen Turon miestenpukutehtaalla. Vuodesta 1995 olen pyörittänyt korjausompelimoa Kuopiossa. Tällä hetkellä minulla on ompelimo Kuopion Sokoksella jossa teen korjausompelua yksityisille asiakkaille sekä monien Kuopiolaisten yritysten muutosompelut.

 

Pirtsakin kautta tarjoan nyt ompelupalvelujani myös Suonenjoella aina maanantaisin, klo 9-16. Korjausompelun lisäksi voin ottaa vastaan myös mittatilausompelutöitä.

Sähköposti: paula.pirtsakki@gmail.com

Mainokset

Tyyne auttaa arjen askareissa

Tyyne(2)

Olen Tyyne Hämäläinen, ammatiltani laitoshuoltaja. Osaamis- alueeseeni kuuluvat erilaiset siivouskohteet sairaalamaailmasta kotisiivoukseen. Voisin myös olla apunasi erilaisissa tehtävissä, kuten piha/puutarhatyöt, puusavotat, lasten kaitsemiset, vanhusten auttamiset erilaisissa arjen askareissa, luonto ja sen tarjoamat virkistys/kalastus/sienestys/marjastusreissut muunmuassa.

 Voit kysyä lisää, ollaan yhteyksissä.

 Sähköposti: tyyne.pirtsakki@gmail.com

Hannele, ihminen lähellä ihmistä

Hannele

Hannele on iso, mutta ystävällinen. Rakastaa kanssakäymistä kaikenlaisten ihmisten parissa. On siistinyt paikkoja siellä, täällä ja vähän muuallakin. Henkilökohtaisena avustajana toimiminen onnistuu myös. Lasten jo lennettyä pesästä iltatyötkin luonnistuvat.

Sähköposti: hannele.pirtsakki@gmail.com

Pirtsakin moniosaaja Kirsi

Kirsi
Monipuolista osaamista tarjolla!
Koulutukseltani olen merkonomi, media-assistentti ja vaatetuspuolen muotoilija.
Palveluvalikoimaani kuuluu erilaiset ompelutyöt aina puvustussuunnittelusta vaatteiden korjausompeluun. Yrityksille pystyn tarjoamaan asiakaspalvelu-tuurauksia sekä myynti- ja edustuspalveluja.
Luonteeltani olen rauhallinen, iloinen, toimelias ja työssäni luotettava sekä tarkka. Vahvuuksiini kuuluu myös erittäin hyvä puhuttu englannin kielen taito ja vahva atk:n hallinta sekä ohjelmistojen, Internetin että sosiaalisen median osalta. Olen aikaansaava tehopakkaus, jolla hihat heiluu ja ja hymy on herkässä!
Sähköposti: kirsi.pirtsakki@gmail.com

Pirtsakin mökkitalkkari

Viljo

Olen Viljo Herranen. Perheeseen kuuluu vaimo ja kolme lasta, joista nuorin asuu kotona.

Toimenkuvaani Pirtsakissa kuuluu talonmies ja kiinteistöhoitopalvelut. Pensaiden- ja nurmikonleikkuut, mökki – ja kotitalkkaripalvelut. Kaikenlaiset askareet, mitä kotitalouksissa tulee eteen. Asioinnit asiakkaiden kanssa, esim. pankki ja kauppa-asiat. Polttopuunteko, rännien putsaukset, viemärin hajulukkojen avaukset, hanojen ja vesikalusteiden huollot, liputukset sopimuksen mukaan, palovaroittimien tarkastukset, kulutusmittareiden lukemiset. Talvella lumityöt käsityökaluilla, hiekoitukset, rappusten ja muiden reittien kunnossapito.

Sähköposti: viljo.pirtsakki@gmail.com

Antero Jetsu, Pirtsakin suutari

Antero
Olen rautalampilainen suutari. Minulta hoituvat kaikenlaiset kenkien korjaustyöt kantalapuista vetoketjujen ompeluun,sivupaikoista takavuorien liimaukseen. Myös kumiteräsaappaiden varren sovitus/ompelu onnistuu.

Aukioloajat: Suonenjoella töiden vastaanotto ja luovutus tiistaisin klo 11-17 osoitteessa Herralantie 1B/Pirtsakki Osuuskunta.

Rautalammilla liike avoinna keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-17 osoitteessa Tallivirrantie 4/Kokkatoiminta.

Sähköposti: antero.pirtsakki@gmail.com Puhelin: 0400 598729

Kosken Tuike Osk.

Hanke on mukana auttamassa jo toisen osuuskunnan toiminnan käynnistämisessä alueelle. Kerkonkosken kyläkauppa jatkaa toimintaansa osuuskuntamuotoisena. Osuuskunnan perustamispaperit kirjoitettiin maaliskuun lopussa ja kauppa avasi ovensa vapun päivänä. Kauppa jatkaa toimintaansa samalla nimellä kuin ennenkin eli Kosken Puotipiikana. Avajaispäivä oli varsin vilkas ja päivän aikana kävijöitä oli parisen sataa henkeä.

Kauppa on auki toukokuussa maanantaista perjantaihin klo.10-17 ja lauantaisin klo.10-15. Kesäaukioloajat astuvat voimaan kesäkuun alussa, jolloin kaupan aukioloajat pitenevät ja kauppa on auki myös sunnuntaisin.

Osuuskunnan perustaneet Eeva Huttunen ja Tuija Jäntti päätyivät osuuskuntaa yritysmuotona, koska sen aloituskustannukset ovat osakeyhtiötä pienempiä. He kokivat osuuskunnan myös joustavammaksi yritysmuodoksi. Kuka tietää vaikka Kosken Tuike Osuuskunnasta muodostuisi muidenkin palveluiden tarjoaja Kerkonkosken kylälle? 🙂

Osuuskunnan opintomatka Ruotsiin

Työtä Osuuskunnasta -hankkeessa järjestettiin opintomatka Ruotsiin maaliskuussa. Opintomatkan tavoitteena oli tutustua osuustoimintaan Ruotsissa ja saada uusia ideoita osuustoimintaan Suomessa ja erityisesti Rautalampi-Suonenjoki -akselilla. Opintomatkalle osallistuivat hankkeen ohjaaja Hanne Seppälä, hankkeen aikana perustetun Pirtsakki Osuuskunnan jäsenistä seitsemän henkilöä sekä Idekoop Osuuskunnan toimitusjohtaja Jarmo Hänninen.

Matkan aikana ryhmä vieraili yhdessä osuuskunnassa Suomen puolella, kolmessa erilaisessa osuuskunnassa Ruotsin puolella sekä tutustui Ruotsin osuustoiminnan neuvonta- ja kehittämisorganisaatioon. Vierailujen aikana matkalla mukana olleiden osuuskuntalaisten tehtävänä oli tarkkailla asioita neljästä eri näkökulmasta, joita olivat asiakkaan näkökulma, työntekijän näkökulma, verkostojen hyödyntäminen sekä liiketoiminnan kannattavuus. Monipuolisten vierailukohteiden myötä ryhmälle muodostui laaja käsitys osuustoiminnasta Ruotsissa sekä osuustoiminnan eroista Suomen ja Ruotsin välillä.

Pirtsakki Osuuskunnan jäsenistä noin puolet olivat mukana opintomatkalla. Opintomatkan oppeja käytiin jälkikäteen läpi yhdessä osuuskunnan viikoittain järjestettävissä yhteisissä kokouksissa, treeneissä. Treeneissä tietoa jaettiin myös niille, ketkä eivät olleet mukana opintomatkalla ja mietittiin sitä, kuinka matkan oppeja viedään käytäntöön.

Opintomatka kokonaisuudessaan oli onnistunut. Vierailut ja yhdessä vietetty aika antoivat uusia ideoita, kuinka Pirtsakin toimintaa lähdetään kehittämään. Esille nousivat erityisesti työntekijöiden kouluttautumisesta huolehtiminen, yhdessä tekemisen hauskuus ja asiakaspalveluun panostaminen sekä osuuskunnan ja kuntien välisen yhteistyön kehittäminen.

Ruotsin opintomatkasta oli juttua myös Rautalampilehdessä 3/2017.

Etsimme uutta projektipäällikköä

Entisen projektipäällikön saatua vakituisen työpaikan muualta, etsimme nyt uutta projektipäällikköä hankkeeseen.

Projektipäällikkö vastaa hankkeen hallinnosta, taloudesta, tiedottamisesta sekä seurantaryhmätyöskentelystä. Projektipäällikkö toimii ohjaajan työparina ja monet asiat, kuten suunnittelu, hoidetaan pääosin työparintyöskentelynä.  Tehtävä on määräaikainen hankkeen loppuun (28.2.2018) saakka. Lisätietoja ja hakuohjeet: www.mol.fi.

Mikäli sinulla on tietoa ja kokemusta osuuskunnista ja haluat tehdä töitä hyvässä porukassa, voit olla etsimämme henkilö. Toivottavasti saamme paljon hakemuksia! 🙂