Vieraskynä: ”Odotan tulevaisuudelta, että saan tehdä sitä työtä missä minulla on tietämystä ja kokemusta”

Johanna Tapaninen

Olen tällä hetkellä määräaikaisessa työsuhteessa. Olen tietoinen, että määräaikainen työsuhde on loppumassa tammikuun 31. päivä eikä työsuhteen jatkamista ole luvassa. Kiinnitin huomiota Työtä Osuuskunnasta -hankkeen infotilaisuuteen, päätin mennä infotilaisuuteen kirjaston kerhotilaan. Infotilaisuus teki minuun vaikutuksen ja pää oli täynnä kysymyksiä ja asioita.

20161222_132914

Hanne Seppälä laittoi pian sähköpostitse viestiä kysyen tuntemuksista osuuskunnasta. Laitoin hänelle takaisin viestiä, että otan yhteyttä, kun työsuhteeni on päättynyt. Lähdin kuitenkin mukaan Rautalammille jo ensimmäiselle osuuskuntatreffeille, siellä nykäsin Hannea hihasta ja sovin henkilökohtaisen ajan työpaikalleni ennen työsuhteen päättymistä.

Haastattelupäivänä oli mukana Hannen lisäksi Irmeli Luukkonen. Olin varautunut haastatteluun antamalla ansioluetteloni. Kerroin kiinnostukseni kohteesta, joka on kuulovammaiset asiakkaat ja hoitotyö yleensäkin. Olen liittymässä osuuskunnan perustajajäseneksi ja työskentelemään osuuskunnassa.

Uskon vakaasti, että Osuuskunta lähtee käyntiin ja pärjää. Odotan tulevaisuudelta, että saan tehdä sitä työtä missä minulla on tietämystä ja kokemusta: kuulolaitehuoltotyö ja asiakkaiden kohtaaminen.

Johanna

20161222_150954

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Vieraskynä: ”Odotan tulevaisuudelta, että saan tehdä sitä työtä missä minulla on tietämystä ja kokemusta”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s