Ekat osuuskuntatreffit 4.10. Hyvä Hyvä!!

Syyskuulla järjestettiin neljä infotilaisuutta, joihin osallistui n. 40 osuustoiminnasta kiinnostunutta henkilöä. Mukana oli tulevia osuuskuntalaisia, yrittäjiä, TE-palvelujen edustajia, kunnan palvelujen edustajia ja yhdistysihmisiä. Siitä oli hyvä edetä.

Tiistaina 4.10. 2016 järjestettiin ensimmäiset ”osuuskuntatreffit”, mukana oli porukkaa Suonenjoelta ja Rautalammilta.  Osuuskuntatreffien tavoitteena on osuuskunnan tulevien jäsenten (tai jäsenyyttä harkitsevien) keskinäinen tutustuminen, ja yhdessä tekemisen ja oppimisen eteenpäin vienti.  Treffeillä pohdittiin ryhmissä, mitä osaamista ja ideoita osuuskunnan toimintaan meillä jo on, mihin tarvitaan lisää koulutusta?

20161004_151333

Tärkeänä ideana koko hankkeessa on, että osallistujien lähtökohdista edetään: kuullaan tarpeita myös koulutuksien sisältöön ja ajankohtiin. Kun asiat alkaa olla mallillaan ja osallistujat niin päättävät, osuuskunta perustetaan.

Mukaan ehtii vielä, sillä osuuskuntatreffejä järjestetään vielä syksyn mittaan. Treffeille tulo ei vielä sido mihinkään, mutta on kuitenkin askel osuuskuntaa kohti. Laittakaa sähköpostia tai soittakaa joko Hannelle tai minulle, niin sovitaan oma palaveriaika ja tuumitaan jatkot!

Syysterveisin, Irmeli

Yhteystiedot

Irmeli Luukkonen irmeli.luukkonen@rautalampi.fi  040 1801402

Hanne Seppälä hanne.seppala@rautalampi.fi 040 183 5511

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s